Villas Park Lozenets

обл. , с. Лозенец

 

Вилите са 8 на брой - нови, луксозни, уютни, красиви и модерни вили. Намират се на Южното Черноморие в с. Лозенец, Бургаска област, на около 150-200 м от Цетрален плаж Лозенец и на около 150 м от центъра.
Всяка вила е на два етажа, оборудвана с всичко необходимо за краткосрочен и дългосрочен престой, пригодена за до 8 човека, с по 3 спални на ет.2 като към всяка спалня има самостоятелна баня, удобен разтегателен диван за още двама човека, допълнителна тоалетна на ет.1, 2 балкона, отопляемо джакузи, веранда с маса за 8 човека, барбарони,хол и кухня оборудвана с всичко необходимо / хладилник с фризер, съдомиялна, фурна, керамичен плот, кана за затопляна на вода, тостер, пасатор/, 2 паркоместа, озеленени площи към всяка вила. Разполагаме със сателитна телевизия и високоскоростен интернет, още с простор за дрехи, сешоар, сейф, ютия и маса за гладене, при заявка бебешко легло, детско столче за хранене, гърне, срещу заплащане пералня и сушилня.

Към общите условия:
ВАЖНО:
Настаняване от 15 ч. / Напускане до 11 ч.
Престой след 11 ч НЕ е възможен, защото вилите трябва да се приготвят за следващите гости. ;
Работим целогодишно. 24 ч в денонощието настаняваме гости при необходимост.

Ценоразпис
Май - 500 лв
Юни - 650 лв
Юли и Август- 800 лв
01-8.09 - 800 лв
09-30.09 - 600 лв
Октомври - 500 лв
Ноември, Декември, Януари, Февруари, Март, Април 500 лв.
Празничните дни Коледа и Нова година - 800 лв на вечер.

Минимален престой 2 нощувки!

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Villas Park Lozenets


Удобства на
Villas Park Lozenets

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.