Теско Груп ЕООД е туристическа агенция, притежаваща удостоверение за регистрация под № PK-01-7380, издадено от Министерство на туризма.

Ние предлагаме атрактивни самолетни програми – екскурзии и почивки в цял свят. При нас може да намерите най-добрите предложения за хотели в България и чужбина, самолетни билети и рент а кар.Доверете ни се, резервирайте при нас и ние ще направим Вашата почивка, сватбено пътешествие, фирмено или Новогодишно тържество незабравимо.

УСЛУГИ:

- САМОЛЕТНИ ПРОГРАМИ
- АВТОБУСНИ ПРОГРАМИ
- ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ
- ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНА
- АБИТУРИЕНТСКИ БАЛОВЕ
- КРУИЗИ
- ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+
- RENT A CAR
- ИМОТИ ПОД НАЕМ
- ТОП ОФЕРТИ
- НОВА ГОДИНА 2017

НОВИ ОФЕРТИ

- Самолетна екскурзия в Дъблин с 4 нощувки и директен полет
- Нова година в Дуръс,Албания
- Предколедна Флоренция
- Круиз от Санкт-Петербург 6 дни
- Нова година в Охрид

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
TESKO GROUP LTD


Удобства на
TESKO GROUP LTD

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.