7 места по света, които да посетите тази есен

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: news in <b>/home/framework/public_html/app/views/traveling.bg/n/index.php</b> on line <b>41</b><br />

Лошата новина е, че лятото свърши. Добрата новина е, че красивият есенен листопад е в разгара си. Червените, оранжеви и жълти тонове са мечта на всички импресионисти, но знаете ли, че има цяла туристическа индустрия, посветена на най-цветните и красиви места през есента? Ако търсите идеалната есенна ваканция или пък перфектния кадър за Instagram, ето къде трябва да отидете задължително.

Киото, Япония

Има много причини да посетите Япония и листопадът е само една от тях. Обикновено можете да уловите вдъхновяващите багри от края на октомври до средата на декември. Киото има безброй много девствени паркове и храмове, а храната също е страхотна, което прави града още по-желана дестинация.

Североизточните райони на САЩ

Разбира се, това е голяма площ, но има твърде много класически места, от които да избирате. От Сентрал парк в Ню Йорк до центъра на Бостън, ще бъдете наистина впечатлени от това, което природата сътворява всяка есен там. За тези, които искат да видят всичко, провинциите на Мейн, Върмонт или щата Ню Йорк са идеални.

Тоскана, Италия

Ако успеете да се откъснете от емблематичните за района храна и вино, ще видите живописни полета, предлагащи всички красиви земни оттенъци, съчетани със загадъчна мъгла. През есенните месеци Тоскана предлага и други забавления, освен спокойни разходки и снимки за социалните мрежи. От края на септември до края на ноември ще имате шанс да станете свидетели на традиционното мачкане на грозде.

Ванкувър, Канада

Всеки любител на природата ще се влюби във Ванкувър, независимо от сезона, но Стенли Парк и градският пейзаж буквално оживяват с наситени и живи нюанси през тези месеци.

Бавария, Германия

Защо да не комбинирате забавлението на Октоберфест с малко естествена красота? Насладете се на свеж планински въздух, драматична природа и баварска култура. Ако търсите наистина класически кадър, който да спира дъха, забележителният замък Нойшванщайн в югозападна Бавария е това, което ще удовлетвори и най-високите изисквания.

Лейк Дистрикт, Великобритания

Националният парк Лейк Дистрикт е езерна местност, сгушена сред красиви планини в близост до Йоркшир. Ако търсите уединение и искате да сте почти сами с природата – есента ви предоставя тази възможност, в комбинация с великолепните гледки.

Остров Намизеом, Южна Корея

Остров Нами е уникален през всичките четири сезона, но есенната флора е една от най-добрите, които ще намерите по света. От средата на октомври до ноември можете да хванете необичайно ярки червени и златни багри.

Източник: actualno.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.