Нова година чука на вратата. Не ви се стои в България - ето няколко нестандартни, но прекрасни възможности

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: news in <b>/home/framework/public_html/app/views/traveling.bg/n/index.php</b> on line <b>41</b><br />

Вече има броени дни до Нова година. навярно и на вас, както и на много други хора ви е омръзнало да я посрещат в родното си място. Вече има много варианти за пътуване, а при малко планиране, те дори няма да бъдат по-скъпи, отколкото я посрещнете в София да речем.

Ето няколко добри варианта за места, където да се почуствате, че сте сменили обстановката, както и които са много лесни и достъпни за организиране.

Гданск

Това е един много красив град на Балтийско море. В Гданск Нова година ще ви се стори вълшебна, особено ако я посрещнете в Стария град.
Тук има огромно количество ресторанти, тук може просто да бродите из улиците, които по това време на годината светят в многоцветни светлини.
Ива също така различни заведения с полска и международна кухня, а в студа можете да ходите и да пиете по чаша греяно вино от многобройните павилиони по улиците.
А на покрива на църквата "Св. Богородица" има наблюдателна площадка, откъдето можете да се насладите на стария град от птичи поглед.

Вилнюс

През зимата столицата на Литва примамва туристите със своята незабравима празнична украса.
На Катедралния площад се издига елха, която ежегодно е признавана в топа на най-добрите новогодишни елхи в света.
Ако сте решили да прекарате нова година в друга страна - то Вилнюс може да бъде наистина отлична и сравнително евтина алтернатива.

Будва

Има го и този вариант - курортите в Черна Гора Жабляк и Колашин.
На първо място - те не са скъпи, на второ - живописни са, а на трето - луксозни.
Те са също така идеални за семейно празнуване.

Будапеща

Новогодишната Будапеща е безумно красива. Фойерверки, гирлянди - попадате в приказка.
По лавките можете да си купите гулаш, колбаси, печени пилета, греяно вино - и още много други неща, които ще гарантират отличното ви прекарване.
А  в полунощ гледайте да сте по-близо до Дунав - оттук най-добре се вижда зарята.

Прага

Столицата на Чехия привлича ценителите на спокойната почивка и любителите на древната красота.
На главния площад Нова година винаги се посреща весело в компанията на други туристи и местните жители.
И тук, разбира се, работят павилиони с традиционни блюда и напитки. Тяхната алтернатива са новогодишните партита в местните клубове и ресторанти.

Мюнхен

По време на празници Мюнхен е просто облян в множество светлини. Това не е типичния строг германски град, който бихме си представили. Той се преобразява и преживява новогодишната атмосфера.
Тук идат предимно младежи и големи компании.
Това е идеалният вариант за тези, които обичат да си похапнат добре - карамелирани ябълки, колбаси, мезета, бонбони и други традиционни ястия примамват туристите из стотиците павилиони.

Париж

Няма как да не се спомене Париж.
Още повече, че Нова година във френската столица винаги се посреща с размах.
Градът просто блести, а посетителите срещат не само традиционното гостоприемство на френската столица, но и карнавали, открити ресторанти, маскаради, тематични баари, партита и театрални представления.

Източник: blitz.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.