Експерт разкри как да скрием парите си по време на пътуване

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: news in <b>/home/framework/public_html/app/views/traveling.bg/n/index.php</b> on line <b>41</b><br />

Юрий Кузнецов, генерален директор на руската онлайн услуга за резервации на ваканционни жилища Sutochno.ru, обясни как да гарантираме безопасността на парите си по време на пътуване.

Винаги трябва да бъдем внимателни, за да не станем жертва на крадци.

В разговор с агенция Prime Кузнецов препоръча да не теглите големи суми от банкова карта.

Плътно зареден портфейл вероятно ще привлече вниманието на натрапници, а плащането с карта е широко разпространено.

"В същото време е по-добре да не държите всички пари в картата, по-безопасно е да разделите сумата на главницата в няколко различни сметки и, ако е необходимо, да прехвърлите малки суми към сметка, свързана с картата", каза той.

Експертът добави, че в някои случаи може да са необходими пари в брой. На път да ви бъде полезен шал със скрити отделения за банкноти или чанта за китка, която лесно може да се скрие под ръкавите.

Освен това можете да си купите специални джобове за кръста на дрехата.

Когато пътувате с кола, парите могат да бъдат скрити под седалката или в багажника, каза Кузнецов.

Източник: pochivkablitz.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.