JP Travel BG - екскурзии и почивки

обл. София, гр. София

GP Travel BG е лицензиран туроператор и туристически агент с Удостоверение за регистрация № РК–01–7321 / 14.10.2014г., със седалище в гр. София.

Имаме сключена застраховка „Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97, т.1 от Закона за Туризма, с полица  № 13160153070000031 / 05.11.2015 към ЗАД "Алианц България".

GP Travel BG е компания , която предлага еднодневни, двудневни и тридневни екскурзии в България. С нас може да опознаете красотите на нашата мила Родина.

Друг важен акцент в нашата дейност са екскурзиите в близките нам страни – Турция, Гърция, Македония, Албания, Сърбия и Румъния.

Ние можем да осъществим както Вашата индивидуална почивка, така и групова по зададени от Вас критерии.

С професионализма и индивидуалното отношение към всеки клиент, ние печелим доверието, постоянството и приятелството му.

Работно време:
Понеделник - Петък - 9:00 - 18:00 ч.
Събота - 10:00 - 14:00 ч.
Неделя - почивен ден

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
JP Travel BG - екскурзии и почивки


Удобства на
JP Travel BG - екскурзии и почивки

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.