Семеен хотел Свети Никола се намира на 300 м от морето в курорта Св. Константин и Елена. Предлага ресторант, сервиращ интернационална кухня, както и открит плувен басейн и обща градина.
Тази 5-етажна сграда се състои от помещения за настаняване, обзаведени с модерни и уникални дизайнерски мебели. Всички стаи имат балкон с красива гледка към морето. Апартаментите разполагат с климатик, баня с душ и сешоар, балкон, телевизор с кабелни канали, минибар и интернет връзка.
Хотела разполага с двойни и тройни стаи. Тройните стаи имат собствена обзаведена кухня !
Гостите могат да използват пералната машина и уредите за гладене в хотел Свети Никола. Рецепцията работи денонощно и може да уреди коли под наем. Басейнът на хотела има душове с минерална вода. Семеен хотел Св.Никола предлага също лоби бар и безплатен паркинг за всички гости. На разположение на гостите са безплатни кафе и чай.
Черноморският курорт Свети Илия / Св. Константин и Елена се намира сред обширен парк, близо до много извори, открити басейни с топла вода и СПА комплекси с различни процедури. За любителите на спорта има условия за тенис, волейбол, мини голф, сърф и водни ски.
Пясъчният плаж е само на 300 м. Курортът Златни пясъци е на 9 км от хотела, а центърът на Варна - на 8 км. Разстоянието до жп гарата и автогарата на Варна е 10 км. Само на 200 м от хотела има спирка на местни автобуси.
За нашите гости това е любимата част на Св. Св. Константин и Елена, според независими отзиви.
Ние говорим на вашия език!

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Свети Никола


Удобства на
Хотел Свети Никола

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.