Хотел Щерев предлага климатизирани стаи с безплатен Wi-Fi интернет и безплатен фитнес център. Той е разположен на 200 метра от къщата-музей на Васил Левски в Карлово. Осигурен е безплатен паркинг. Водопадът Сучурум, смятан за национална забележителност, е на 1 километър от хотела.

Всяка стая предлага телевизор с кабелни канали и самостоятелен санитарен възел с душ. Някои помещения за настаняване са оборудвани с хладилник. Всеки суит разполага с кът за сядане и вана. Някои от суитите са с балкон.

На място има а ла карт ресторант с тераса. Хотелът предлага още лоби бар и дневен и нощен бар.

Гостите могат да поиграят в игралната зала, оборудвана със слот машини. Има детска стая за развлечения, която гостите могат да ползват безплатно. Срещу допълнително заплащане се предлагат масажни услуги.

Центърът за екстремни спортове Шамбала е на 5 минути с кола. Магазин за хранителни стоки има на по-малко от 100 метра от хотела. Най-близката автобусна спирка е на 50 метра.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Щерев


Удобства на
Хотел Щерев

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.