Хотел Централ - гр. Созопол

обл. Бургас, гр. Созопол

Хотелски комплекс „ЦЕНТРАЛ”, гр. Созопол, се намира в новата част на града в близост до плаж „Хармани”.

Хотелската част предлага голям избор от стаи: Единични; Двойни; Двойни с климатик; Семейни (две непреходни стаи с 2+2 легла и  2+3 легла) – с климатик и без климатик; Апартаменти.

Голямо предимство на комплекса е просторното обособено пространство около басейните. Естествената шарена сянка; чадърите, шезлонгите, тревните площи; Възможността за поръчване на напитки, коктейли, леки закуски, го правят привлекателно място за гостите на хотела и техните деца.

Към хотела работи ресторант, в който можете да си поръчате традиционни ястия от българска и балканска кухня: супи; аламинути; готвени ястия; скара; десерти и др.

Предлагаме безплатен безжичен интернет WI-FI в хотела и територията около него.

Към хотела има паркинг с 15 места. Гостите на хотела ползват отстъпка – 5 лв/24 часа/. Препоръчителна е предварителна заявка за паркомясто.

В ХОТЕЛА СЕ ДОПУСКАТ ВЪЗПИТАНИ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ !

Цени за нощувки за лято 2022:

В зависимост от: периода; вида на помещението и продължителността на престоя, цените са межд 15 и 40 лв на легло.

Близостта до центъра на града дава възможност за запознаване със забележителностите на курорта и уникалната атмосфера на Стария град. Добре поддържаната материална база, развлекателните тематични вечери, любезното обслужване от персонала и обособеното вътрешно пространство около басейните са изключително предимство на хотелския комплекс. Тук морският бриз разхлажда дори най-горещите летни дни.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Централ - гр. Созопол


Удобства на
Хотел Централ - гр. Созопол

бар-басейн
дом. любимци
ресторант
сейф
интернет
кабелна тв
телевизор
хладилник
лятна градина

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.