Хотел Феста Виа Понтика

обл. Бургас, гр. Поморие

Уют, спокойствие и отлични условия за незабравима морска ваканция са само малка част, които правят хотел “Феста Виа Понтика” в гр. Поморие идеалното място за лятна почивка и релакс. Изцяло обновен и с ново хотелско крило, хотелът посрещна своите първи гости през лятото на 2018 г., с нови атракции и Ултра Ол Инклузив.

Съчетаващ духа на уютната българска обстановка и модерния вкус, четиризвездният хотел предлага разнообразни възможности за забавления и релакс.

Безплатно ползване на два външни басейна в парка с чадъри и шезлонги, отопляем вътрешен басейн, фитнес, безжичен Интернет, сейф в стаята, анимация за деца и възрастни са на разположение на гостите на хотела.

Пакет плаж – чадър и шезлонг са безплатни за гости на хотела.

Хотелът се състои от 215 стандартни двойни стаи, 19 двойни стаи супериор и 35 фамилни апартаменти.

Хотелът разполага с 2 ресторанта – Основен бюфет ресторант и Барбекю ресторант “Бабица”, както и 5 бара: 2 Лоби барa, Снек Бар на басейна, Фреш бар, Винен бар.

Виненият бар се намира в Музея на виното, който е един от малкото такива в България и представя традициите във винопроизводството, запазени в Черноморския регион и любопитната история от 1932 г., чийто приемник днес е Черноморско Злато.

За гостите на хотела се организират тематични игри, забавления и вечерна анимация. За най-малките ни гости се грижат също професионални аниматори. Активностите се провеждат в два мини клуба и са съобразени с различните детски възрастови групи.
На разположение на гостите е и Медицински център, предлагащ разнообразни медицински процедури и терапии с лечебна кал и поморийска луга

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Феста Виа Понтика


Удобства на
Хотел Феста Виа Понтика

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.