Хотел Тонзос - хотел Бузлуджа

обл. Стара Загора, гр. Казанлък

Хотел Тонзос е разположен в красивата и живописна местност Бузлуджа. Тя се намира в сърцето на Стара планина и е на едва няколко километра от град Казанлък. Местността е с богата история и много забележителности, сред които и самия връх Бузлуджа. В близост се намират и село и връх Шипка, които са съхранили спомени от отминали времена.

Хотел Тонзос разполага с капацитет от 50 места и приема гости целогодишно. Всички помещения предлагани за настаняване са уютно и стилно обзаведени и предлагат на своите гости самостоятелна баня, парно отопление, телевизор с кабелна телевизия и достъп до безжичен Интернет.

Хотелът е подходящ и за организиране на семейни или фирмени тържества тъй като разполага с просторен и уютен ресторант. В него има 100 места и се сервират разнообразни ястия. Тук има и лятна градина с барбекю и маси за хранене, както и тревни площи с детски кът с люлки и други възможности за детски игри.

Хотел Тонзос е подходящ и за делови пътувания, тъй като разполага с конферентна зала с 50 места за провеждане на семинари и обучения.

* Стая с две легла - 50 лв.
* Стая с две легла наета за един човек - 39 лв.
* Апартамент с 4 легла - 100 лв.
* ВИП апартамент - 115 лв.

Почитателите на зимни спортове могат да използват пистата и ски гардероба на 5км. от хотела. В еднодневни маршрути гостите на хотела могат гр. Казанлък, казанлъшката Тракийска гробница, Музей на розата и други.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Тонзос - хотел Бузлуджа


Удобства на
Хотел Тонзос - хотел Бузлуджа

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.