Семеен хотел “Стамболов” се намира в старата част на Велико Търново, която е основен туристически маршрут и главна артерия на града. Сградата е построена от българския възрожденски строител Колю Фичето в средата на 19 век. Реставрирана е през 2006 година, като е запазен оригиналния дух и архитектура на старата столица. Къщата е архитектурен паметник на културата и участва активно в панорамата на стария град. В непосредствена близост е до улица Гурко, архитектурния комплекс “Самоводска чаршия” и историческата крепост “Царевец”. Вечер любителите на културния туризъм могат да се насладят на единствения по рода си спектакъл “Звук и светлина”.
Хотел “Стамболов” разполага с пет самостоятелни стаи и един панорамен апартамент. Всички хотелски стаи са с тераси, от които гостите могат да се любуват на уникалната панорама на Велико Търново. Всяка от стаите е със самостоятелен санитарен възел, хладилник , Satellite, TV, ютия , сешуар , Internet и климатик.
Последният панорамен етаж предлага апартамент с 3 стаи и оборудвана кухня за 8 човека.
РАЗВЛЕЧЕНИЯ
Екскурзии
Организирани екскурзии за разглеждане и опознаване на забележителностите в близост до гр. Велико Търново.
Риболов
Изключително наситени с приятни емоции и силни усещания мигове на рибарска страст.
Само на 5 минути от хотела се намира едно прекрасно място сред природата река Янтра. Водоемът предлага спортен риболов и задоволява “нуждите” дори и на начинаещите рибари. Предлагаме Ви чудесната възможност да се насладите на природата и неповторимия вкус на прясно изпечена или изпържена риба на вашето Ще получите – рибарски принадлежности, транспорт и обяд.
Скално катерене
Един ден на изкачване по маршрути с различна трудност и денивелация. За доставяне на ежедневната доза адреналин.
Пикник
Организиран пикник сред невероятно красивата природа около Велико Търново.
Конна езда

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Стамболов


Удобства на
Хотел Стамболов

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.