Хотел “Невен” се намира в гр. Приморско. Разположен е на около 200м от северния плаж и непосредствено до границата на резерват Ропотамо. Обстановка в района на хотела е тиха и спокойна. В близост няма действащи големи нощни заведения. Гостите на хотела могат да си починат в истинския смисъл на думата, без типичната за лятото суматоха и шумотевица. Тук ще получите необходимия комфорт, спокойствие и условия за стойностна ваканция и удовлетворяваща лятна почивка.
Хотел “Невен” Приморско разполага с 22 двойни стаи, обзаведени с баня, тераса, хладилник, телевизор.
Стаите са чисти и просторни, така че да Ви осигурят максимален комфорт.
От терасите на стаите се разкрива прекрасна гледка към резервата, към природен парк Странджа, и към Маслен нос.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Невен


Удобства на
Хотел Невен

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.