Kъща за гости Камината

обл. Смолян, с. Триград

Kъщата за гости е в центъра на с.Триград.

Тя е нова отваря за първи път този сезон.

Разполага с 8 стаи. Има механа с капацитет 100 места, 2 камини и лятна градина.

Предлагаме разходки с джипове до повече от 5 дестинации като Орлово око, Вълчи камък, Чеирските езера, Резерват Шабаница и много други прекрасни места в областта. Дават се джипове под наем с шофьор или без - по желание на клиента.

Цена:
80 лв. - нощувка за двама (с включена закуска)
120 лв. - нощувка за трима (с включена закуска)

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Kъща за гости Камината


Удобства на
Kъща за гости Камината

ресторант
интернет
кабелна тв
камина
телевизор
тераса
лятна градина
механа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.