Хотел Дунав Слънчев бряг

обл. Бургас, к.к. Слънчев бряг



   Слънчев бряг е модерен и луксозен курорт и предпочитано място за отдих на много българи и чужденци. Крайбрежната ивица е комбинация от екзотична природа и модерно строителство, която го превръща в неустоимо място за ваканция.
   Ако търсите приятна и спокойна почивка, заповядайте в 4-звездният хотел Дунав .Хотелът се посещава от гости от цял свят . С висок процент на повторение, което е  най-яркото условие за високото качество Тук ще ви предоставим добро обслужване и условия за незабравими изживявания. Хотелът се намира на 200 метра от плажната ивица и предлага 156 двойни стаи и 10 апартамента с луксозно обзавеждане – климатик, кабелна телевизия, телефон и мини-бар. От балконите на високите етажи се открива чудесна панорама към морето и живописния Несебър. Към хотела има красиво аранжирана градина и естествена борова гора. Ресторантът разполага със 180 места и голяма открита тераса с изглед към градината и басейна. Предлагаме система „All inclusive”.

  Почивката в хотел Дунав ви дава възможност да се насладите на модерният начин на живот съчетан с фантастичната плажна ивица и красива природа, добра храна и добри вина.Намиращият се в непосредствена близост старинен град Несебър , ви дава възможност да се потопите в древните времена и традиции. Тук има място както за семейства с деца , така и за групи приятели.

 

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Дунав Слънчев бряг


Удобства на
Хотел Дунав Слънчев бряг

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.