Свети Никола - Къщи за гости

обл. Софийска, с. Широки дол

Описание на Къщи за гости Свети Никола


Къщи за гости Свети Никола се намират в село Широки дол, в близост до град Самоков и ски курорта Боровец.
Комплекса се състои от две комфортни къщи със следното разположение:
* Къща 1 - предлага 4 луксозни стаи и 1 апартамент, като всяка стая е със собствен санитарен възел. Стаите са на втория етаж, а на първия има просторно помещение с напълно оборудвана кухня, трапезария и хол с камина. Оптималният капацитет на къщата е 12 места, като могат да се сложат и 4 допълнителни легла, които се заплащат отделно.
* Къща 2 - Три стаи на втория етаж и отново напълно оборудвана кухня, трапезария и хол с камина на първия етаж. Всички стаи имат достъп до безжичен интернет и са с климатици. Капацитетът на къщата е 6 места.
Къщите разполагат с просторни тераси, от които се открива неповторима гледка към Рила планина. На двора е изградено масивно барбекю, а близо до него има басейн. Около басейна са поставени шезлонги и чадъри. Допълнително на ваше разположение са тенис маса, дартс и федербал.
Заповядайте!

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Свети Никола - Къщи за гости


Удобства на
Свети Никола - Къщи за гости

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.