РОДОПСКО ХАНЧЕ - мотел с. Варвара

обл. Пазарджик, с. Варвара

Не можеш да пропуснеш Родопско ханче ако някога си пътувал по пътя София – Велинград. Оранжевите стени се забелязват от разстояние, а вечер зад тях може да се чуе веселата глъчка на хората, избрали да разпуснат тук. Всякакви хора ни посещават, карат, карат, а когато пътят им омръзне спират при нас за да си починат. А когато ни посетят – идват пак. Най-вече заради обстановката и музиката. Опитват от всички специалитети на кухнята.

СПА процедури

Задължителната за всеки спа център сауна е намерила място и в спа комплекса Родопско ханче. Влезте с приятели и се отпуснете, докато изгаряте мазнини и прочиствате от токсини тялото си. Ще се почувствате по-добре и освежени. Парна баня – за да усетите отново тялото си след тежкия работен ден и да сте отново във форма (може би за вечерта в нашата механа). В парната баня на Родопско ханче кръвообращението ви ще се подобри, ще дишате по-добре и ще приготвите имунната си система за всякакви ситуации.

Лоби бар

Стилно обзаведен в червено за вас работи лоби барът на Родопско ханче, където ви очакват алкохолни и безалкохолни напитки с разнообразен асортимент. И всичките – поднесени със задължителни усмивки от нашите момичета.

Лятна градина

С 250 места, специално създадена за вашите сватби, кръщенета, рождени и именни дни, нашата лятна градина ви кани да прекарате в нея незабравими дни и нощи в компанията на роднини и приятели. Ще я украсим така, че от вашия повод да направим истинско преживяване за духа и тялото.

Ресторант

Ресторантът ни е с 60 места. Камина за студените зимни вечери, обзаведена в битов стил, изкусни дърворезби, за да поддържа огъня в душата ви ще помогнат не само марковите питиета, но и традиционните български ястия. Предлагаме и обедно меню.

Механа

Колко ли ваши спомени пазят изкусните дърворезби, колко ли пъти механата е кънтяла от веселие, как ли са се огъвали масите от пиене и мезета, а изпетите песни са оставяли всички без глас. Обзаведена в битов стил за да пази традициите и да напомня на всеки един от нашите гости да не забравя българското. Разполагаме със 140 места. За оркестъра ще бъде удоволствие да изпълни вашите музикални желания.

Басейн с минерална вода

Ако от жегата в града ви е станало непоносимо, каква по-добра отмора от прохладния басейн с минерална вода, идваща от Родопите? Има и външно джакузи и външен минерален басейн. Елате на нашия новооткрит басейн, отпуснете се на един от шезлонгите и усетете лятното настроение (големина на басейн, състав на минералната вода, за какво помага?) Почувствайте се като във филм докато отпивате от студеното си питие, топнати в нашето джакузи. Правено е за 12 човека, за да не остава никой от вашата компания на сухо. А нашите момичета ще се погрижат чашите ви да не останат сухи през цялото време. 

Настаняване

Родопско ханче разполага с 20 стаи, като всяка стая е оборудвана с телевизор, кабелна телевизия, тераса, парно отопление и самостоятелен санитарен възел. Някои от стаите са с хладилник и климатик за да посрещнат горещите летни нощи. За ваше удобство имаме и две бунгала с 3 и 4 легла.

Детски кът

За децата имаме специално обособена детска площадка и детски кът.

Цени:

Двойна стая - 70 лв. (включено е ползване на СПА - парна баня, сауна и басейн)
* За деца до 7 годишна възраст не се доплаща
* За деца над 7 годишна възраст се доплаща 10 лв.

Тройна стая - 90 лв. (включено е ползване на СПА - парна баня, сауна и басейн)

ДВЕ БУНГАЛА
Бунгало 1 - с 3 легла - 90 лв.
Бунгало 2- с 4 легла - 110 лв.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
РОДОПСКО ХАНЧЕ - мотел с. Варвара


Удобства на
РОДОПСКО ХАНЧЕ - мотел с. Варвара

минерални бани
SPA център
барбекю
открит басейн
вана
гараж
паркинг
парна баня
детски басейн
детски кът
пране
джакузи
ресторант
достъп за инвалиди
рум сервиз
закрит басейн
сауна
интернет
сешоар
кабелна тв
студио за масаж
климатик
телевизор
тенис на маса
конферентна зала
фитнес
хладилник
лятна градина
ютия
механа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.