Ранчо Диви Родопи

обл. Пловдив, с. Здравец

Екипът на ранчо „Диви Родопи“ ще ви предложи конна езда и нощувка в една от най-красивите и неразгадани местности на планината Родопи. Отивайки на гости, вие ще се потопите в един свят наситен с прекрасни, препускащи коне, спиращи дъха гледки, приключения и адреналин.
Това ще е вашето бягство от забързаното ежедневие на сивия и мръсен град, който за момент ще бъде заменен със спокойствието на планината и гостоприемството на местните хора.
Благодарение на уникалното разположение, ще се насладите на фантастични преходи с коне, изпъстрени с панорамни гледки, атрактивни маршрути и приятелска атмосфера.
Без значение дали сте начинаещи или напреднали, млади или стари, мъже или жени, домакините ще се погрижат контакта с тях да е незабравим спомен и да се връщате отново и отново.
Вечерта в уютна обстановка ще може да се насладите на традиционни и позабравени родопски ястия, да се сгреете от истинската топлина на камината, да си побъбрите и повеселите в приятна за вас компания.
А на сутринта - отново потопени в магията на препускащите коне.
НАСТАНЯВАНЕ
На разположение са с две къщички за настаняване на гостите в село Здравец. Едната е самостоятелна къща на два етажа, разполага с 4 стаи, със самостоятелна баня и тоалетна на всеки етаж. Към къщичката има двор, граничещ с реката и самостоятелна, отопляема механа. Цена 20 лв на човек.
Другата къщичка представлява самостоятелен етаж с 4 стаи, с баня и тоалетна и възможност за настаняване на 7 души. Има и самостоятелна механа. Цената е 15 лв на човек.
Къща за настаняване подходяща за 7 човека. Тя представлява етаж с 2 двойни стаи и една тройна. Има и малко антре с кабелна телевизия и няколко фотъойла. Към самата къщичка има и помещение, което се ползва като механа с камина, за отопление през студените зимни вечери.
Помещението е оборудвано със всички кухненски принадлежности и уреди, така че ако имате желание сами да си приготвите храната.
ЦЕНА -105 лв на вечер за цялата къща /7 легла/ с включено отопление на всички стаи.
ЦЕНА- 55 лв за ползване и на механата /50м2/ с включено отопление през зимата и абсолютно всички кухненски уреди за самостоятелно приготвяне на храната.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Ранчо Диви Родопи


Удобства на
Ранчо Диви Родопи

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.