Къща за гости „Копривщица“ се намира в курортното градче Копривщица. Къщата е съвсем нова, и разполага със всякакви удобства. Къщата разполага с общ капацитет от 24 легла, състояща се от двойни и тройни стаи със самостоятелен санитарен възел. Всяка стая в къща за гости Копривщица разполага със следните удобства : Телевизор с кабелна, хладилник, интернет връзка, самостоятелен санитарен възел, тераса.
Освен това се предлагат и туристическа атракция в град Копривщица гарантиращи незабравими моменти и преживявания.
Посетилите къща за гости Копривщица винаги се връщат отново за едно незабравимо преживяване.
Заповядайте, уверете се сами, че в къщата за гости Копривщица забавлението е гарантирано.
Общ капацитет: 24 легла
Двойни и тройни стаи със самостоятелен санитарен възел Всяка стая разполага със следните удобства:
- Телевизор с кабелна
- Хладилник
- Интернет връзка
- Самостоятелен санитарен ...възел
- Тераса
- Туристически атракции:
- Конна езда
- Организиране на разходки с ATV
ЦЕНИ
Цени за една нощувка
/за цялото помещение/:
Двойна стая: 50 лв.
Тройна стая: 70 лв.
Апартамент (5 човека): 120 лв.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къщи за гости


Удобства на
Къщи за гости

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.