Къщи за гости Контрасти

обл. Ловеч, с. Петревене

Къща за гости „Контрасти” е нова и кокетна къща с неподправим дух и излъчване, разположена в тихото и спокойно селце Петревене, намиращо се на 1 час от София, по главния път на Плевен и Русе. Локацията на къщата е неповторима – на върха на самотно хълмче, което се оглежда във величествени планински релефи.
Къщата е изключително подходяща както за семейна почивка, така и за организиране на семинари, приятелските сбирки, тийм билдинг , които можете да организирате  далеч от градската глъчка и ежедневното напрежение на големия град. Къща за гости „Контрасти” е много удобна и за весели компании, тъй като е компактна със своето салонче за хранене, което може да се наема с възможност за внасяне на алкохол и храна, без работно време и намръщени сервитьори. Конферетната зала е за всички тези, които и на село не спират да работят.
Легловата база разполага с обширни апартаменти, с модерно обзавеждане със собствен кухненски кът с шкафове, хладилник, маса за хранене, готварска печка, мека мебел, телевизор, кабелна телевизия, спалня, климатик, самостоятелен санитарен възел тераса. В съседния двор има открит басейн, екологично отопление, благодарение на което през летния сезон водата на басейна достига 34 градуса температура.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къщи за гости Контрасти


Удобства на
Къщи за гости Контрасти

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.