Къщи за гости "Балкан" са изключително подходяща за почивка,семейни ваканции, религиозни и лични празненства, тийм билдинг и фирмени партита през всеки годишен сезон.

Сред очарованието на Балкана, можете да си направите слънчеви бани край басейна, да се разхладите с любимата си напитка на външния летен бар. За най-малките си гости предлагаме атрактивна детска площадка, детски басейн, пъзели, игри, система за домашно кино и свобода за лудории.

През студените зимни дни може да се насладите на меката топлина на нашето СПА. Отпуснете се и се разтоварете от стреса в спокойна и уютна атмосфера в дебрите на Стара планина. В Насладете се на вкусна храна и обслужване на високо ниво.

Балкана ви очаква! Тук е един от входовете на Национален парк "Централен Балкан". Съседството и доброто ни сътрудничество с Държавна дивечовъдна станция "Росица", село Лъгът, ви предоставя възможността за езда на елитни породи коне, фотолов и отстрел на трофеи. Лъгът е удобен изходен пункт към планината и върховете Мазалат и Ботев. Ако сте любители на риболова на 10 мин. от нашата къща в село Кастел, се намира язовирът за спортен риболов с трофейни шарани.

Стаите са оборудвани със самостоятелен санитарен възел, телевизор с цифрова телевизия, климатик. Цените са атрактивни и включват закуска и ползване на спа и басейн (през летният сезон).

Комплексът предлага три къщи за нощувки, СПА, ресторант, забавления.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къщи за гости


Удобства на
Къщи за гости

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.