КЪЩИ ЗА ГОСТИ АнаВал - община Сандански

обл. Благоевград, с. Ново Делчево

Къщи за гости АнаВал община Сандански разполага с леглова база от 18 места.

Къщите са новопостроени и задоволява туристите с всички необходими удобства. Вилите са подходяща както за лятна, така и за зимна почивка.

Къщите са с обширен първи етаж, подходящ за приятни и романтични вечери на големи компании. На разположение на гостите във всяка къща са четири спални с удобни легла. Всяка спалня е с отделен санитарен възел. Кухнята, оборудвана със съвременни ел. уреди, е удоволствие да приготвяте храната си сами.

Всяка къща има самостоятелен басейн.

В добре поддържаното дворно място в къща Ана-Вал 1 е ситуирано и самостоятелно барбекю за 12 гости, в което на тяхно разположение има оборудвана кухня и камина с пещ. Топлината и светлината на камината създават уют, който Ви приканва да поседнете край нея с чаша вино в ръка. Масата е за 12 души, предвидена за весели компании и тежки блюда.

Удобствата, които Ви предлагаме са:Wi-Fi,паркинг, барбекю, камина, телевизор, кухня, кабелна тв, климатик, отопление, хладилник, баня/тоалетна, микровълнова, пералня, лятна градина и др

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
КЪЩИ ЗА ГОСТИ АнаВал - община Сандански


Удобства на
КЪЩИ ЗА ГОСТИ АнаВал - община Сандански

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.