КЪЩА ЗА ГОСТИ TERRA HOUSE Велико Търново

обл. Велико Търново, Миндя

Terra House е идеалното място за алтернативен туризъм. Намира се в село Миндя, на 20 км от гр. Велико Търново, посока гр. Елена.

Село Миндя се намира точно по средата на главния път между градовете Велико Търново и Елена, и е едно от редките български села, където главният път вече е отбит и минава извън селото. В момента селото е известно с голямото международно присъствие (английски, холандски, дори и австралийски семейства) и с рок фест, който се провежда традиционно в края на август.

Географското положение на селото предоставя няколко еднодневни маршрута с интересни исторически забележителности : Велико Търново, Арбанаси, Елена, Дряново. Къмпингът в съседното село Драгижево, както и Еленското Ханче предоставят възможност за плажуване в летните дни.

Комплексът е на двеста години и e възстановен по стара технология като са внесени всички съвременни елементи на удобство – отопление и санитарни възли. Състои се от 3 самостоятелни къщички, подходящи както за голяма, така и за няколко малки компании. Всяка къща си има отделен кът за хранене. Мястото е подходящо и за Тeam building на малки колективи (до 22 души), за провеждане на семинари и други.

Вид на настаняване
1 стая за единично настаняване със собствена баня и тоалетна
7 двойни стаи всяка със собствена баня и тоалетна
2 тройни стаи всяка със собствена баня и тоалетна
1 апартамент за четерима, състоящ се от две спални и обща баня и тоалетна

Общи помещения:
стая за почивка с камина
тенис маса
кухня (вътрешна и външна)
столова
голям двор за игра

Наем на цялата къща: 500.00 лв без закуска
Капацитет на цялата къща : 18 + 4 човека

Цена за нощувка с включена закуска:
Единично настаняване: 30.00 лв
Двойна стая: 60.00 лв
Тройна стая: 80.00 лв
Апартамент: 110.00 лв

За трето легло в двойна стая се доплаща 10.00 лв

Къщата предлага закуска, обяд и вечеря по меню на гостите, с предварителна уговорка.

Настаняване: след 14.00 ч.
Напускане: до 12:00 ч.

В празнични дни /Велик ден, Коледа, Нова година и др./ цените се договарят допълнително.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
КЪЩА ЗА ГОСТИ TERRA HOUSE Велико Търново


Удобства на
КЪЩА ЗА ГОСТИ TERRA HOUSE Велико Търново

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.