Къща за гости Трибрат

обл. Стара Загора, с. Димовци

Къща за гости "Трибрат" се намира в подножието на Стара планина, в китното селце Димовци. На 4км от град Гурково. Къщата разполага с 3 двойни и 2 тройни стаи. Всяка стая има телевизор. Отоплението е с конвектори.

За доброто настроение на своите гости къщата предлага голяма механа с музикална уредба, напълно обзаведена кухня. Отоплява се с климатик, а за още по-голям уют и комфорт допринася и камината.

Просторният двор е с лятна шатра, футболно и волейболно игрище, баскетболен кош. За най-малките- детски люлки. За любителите на местни деликатеси има голяма пещ и барбекю. За прохлада в летните горещини помага външния басейн.

За всички страстни рибари- яз.Жребчево ви очаква, само на 5 км.
Селцето ще ви омагьоса с природни красоти и биологично разнообразие.
Заповядайте при нас!

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Трибрат


Удобства на
Къща за гости Трибрат

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.