Къща за гости Крис

обл. Смолян, гр. Девин

Къща за гости "КРИС" *** отвори врати в началото на месец октомври 2004 г. Тя се намира на 30 км от курорта Пампорово. Къщата разполага със 6 двойни стаи, тройна стая, суит с 1 спалня, суит с 3 спални, ресторант с 35 места, охраняем паркинг, тенис на маса, библиотека. На гостите се предлагат различни възможности за отдих, спорт, забавления. Предлагат се планински преходи с водач, ловни и риболовни излети, екскурзии. За всеки гост са достъпни процедури с лечебната минерална вода от извора Беденски бани. Провеждат се фолклорни вечери и незабравими празници с много изненади.

Услуги
1 Организиране на фотолов в резерват "Извора"
2 Организиране на посещения в Ягодинската пещера, Дяволското гърло, Харамийската пещера, Ухловица, Надарска пещера, Ледницата и Орфеева дупка
3 Автентични фолклорни вечери
4 Тенис на маса
5 Велосипеди
6 Подготвяне на храна за пикник в планината
7 Посещение на "садка" (понтонна къща) в язовир "Въча"
8 Лечебен масаж /с предварителна заявка/
9 Пране и гладене
10 Продажба на домашни сладка и билки от: боровинки, ягоди, праскови, къпини, малини, мурсалски чай, риган, дива мента, гъби, жълт и червен кантарион и др. Възможност за приготвяне по предварителна заявка от туриста по рецепта на "Крис" ***
12 Конна езда /с предварителна заявка/
13 Разходка с лодка в язовир "Цанков камък" /с предварителна заявка/
14 Трансфер от автогара Девин до "Крис" *** /с предварителна заявка/
15 Паркинг
16 Кабелна телевизия
17 Безплатен Wi-Fi интернет
18 Предоставяне на настолни игри

ЗА ГРАД ДЕВИН
Още от древни времена районът на гр. Девин е привличал заселници. Разнообразният релеф, тучните поляни, обширните смърчови и борови гори, природните резервати, мекият климат и многобройните минерални извори правят региона неповторим за посетителите.
Днес градът предлага невероятни възможности за пълноценна и здравословна почивка, близост с природата и неповторими преживявания.
Само на 210 км от София, 90 км от Пловдив и 30 км от курорта Пампорово може да намерите хотел Крис, кацнал на на един от хълмовете на китното планинско градче Девин в Родопите. През месец октоври 2004 година той отваря своите врати, за да посреща гости, търсещи спокойствието, тишината, красотата и прохладата на величествените Родопи.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Крис


Удобства на
Къща за гости Крис

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.