Къща за гости Квел

обл. , Твърдица

Къща за гости "Квел" е с капацитет 10 +1 места, разпределени в две крила, на две нива, с възможност за комбинации между стаи и апартаменти.

* Крило 1 (капацитет 6 души): кухня; дневна с камина; 1 стая с 2 единични легла, с възможност за ползване на трето; 2 стаи с двойни легла. Стаите са със самостоятелен санитарен възел.

* Крило 2 (капацитет 4 души): апартамент с 1 стая с двойно легло; една стая с 2 единични легла; преддверие; кухненски бокс и санитарен възел.

Къщата разполага с трапезария, кът за почивка с камина, оборудвани кухни с възможност за самостоятелно приготвяне на храна от гостите. Уникални по своя дизайн стаи с TV, Wi-Fi интернет, климатик, локално отопление.

Просторна градина, басейн, навеси, барбекю.

Възможност за приготвяне на храна от домакините по предварителна заявка. Летния бар предлага напитки и изтънчени коктейли, а кухнята - чеверме, агне или прасенце на пещ; пица, пърленки на пещ; скара и други специалитети.

 

Това е точното място за вашето фирмено/семейно парти или просто за наслада на добра храна и спокойствие сред зеленина и чист въздух с приятели.

Къща "Квел" е на разположение за Вашето преживяване!

Общи условия:

Настаняването и освобождаването на къщата се извършва в следните часове:

• настаняване след 14.00 часа.

• освобождаване до 13.00 часа.

Възможност за по-ранно настаняване и/или по-късно освобождаване на стаите става след допълнително уточняване при запитването.

Регистрацията на гостите се извършва след представянето на документ за самоличност.

Всеки гост е длъжен да подпише Декларация за поемане на финансова отговорност при нанесени щети, съгласно утвърдения Правилник на къща за гости „Квел“.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Квел


Удобства на
Къща за гости Квел

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.