Къща за гости и механа Бабуч град Добринище

обл. Благоевград, Добринище

Къща за гости и механа Бабуч се намират китния български град Добринище, известен зимен курорт и балнеолечебен център. За по-голямо удобство на нашите гости се намираме на 20 метра от минерален басейн и на 20 метра от балнеолечебницата.
Разполагаме с девет двойни стаи и три апартамента. Цената за двойхна стая е 65лв, за апартамент - 120лв, като в цената е включена закуска в просторната механа на къщата. При нас ще откриете още голяма лятна градина, където да изпиете ароматно кафе в компанията на спиращи дъха гледки. Заповядайте!

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости и механа Бабуч град Добринище


Удобства на
Къща за гости и механа Бабуч град Добринище

паркинг
интернет
кабелна тв
телевизор
хладилник
лятна градина
механа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.