Къща за гости Елпида в Сапарева баня ще Ви предложи чудесни условия за почивка!

Къща за гости „Елпида“ ще Ви осигури спокойствие и уют, в които да прекарате почивните си дни в Сапарева баня. Това е идеалното място, където да се откъснете от ежедневието и динамиката, и да се насладите на релаксация и комфорт.

Къщата се намира в центъра на градчето.

Съвсем близо има заведения и магазини, закрит плувен басейн. Къщата разполага с външен сезонен басейн.

Капацитетът на къщата е общо 19 места.

Подслон ще Ви предложат три ДВОЙНИ СТАИ, ДВЕ ТРОЙНИ, както и един едноспален АПАРТАМЕНТ.

Фамилен суит за 4 човека.

Ще имате:
- КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ
- ИНТЕРНЕТ
- ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ
- ТЕРАСА

Апартаментът има и собствен КУХНЕНСКИ БОКС с ПЕЧКА и КОТЛОНИ, ХЛАДИЛНИК, ПЕРАЛНЯ, КАФЕМАШИНА.

Приветлива е и външната част. В ДВОРА на къщата е обособено БАРБЕКЮ, което ще е на услугите на всички гости! Лятната градина ще е и приятно място за хапване и пиене на кафе, за разпускане и игри.

Тук можете да доведете и ДОМАШНИЯ ЛЮБИМЕЦ!

Сапарева баня ще Ви осигури чист въздух, прекрасна природа и красиви гледки, топла минерална вода и близост до много забележителности.

ЦЕНИ:
Двойна стая – 40 лева
Тройна стая – 45 лева
Едноспален апартамент – 80 лева
Фамилен суит за 4 човека – 60 лв.

Заповядайте!

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Елпида


Удобства на
Къща за гости Елпида

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.