Къща за гости ВиП

обл. София, с. Гълъбовци

Къща за гости ВиП се намира в с. Гълъбовци Община Сливница, Софийска област. Селото е в планински район с надморска височина 776 м. Местността е известна с чистият си въздух и съдържание на озон близки до тези в гр. Банкя, което го прави желано място за отдих на хора страдащи от заболявания на дихателните пътища. Покрай селото минават две реки, които разделят равнината от планинската част. В близост до селото са открити археологически находки от праисторическата епоха.
Тишината, спокойствието, чистият въздух, откритият басейн и барбекюто, ще Ви накарат да се откъснете от натовареното ежедневие. Високоскоростният интернет и сателитната телевизия към 4 различни оператора, ще Ви осигури постоянна осведоменост за нещата случващи се в по света.
Къщата за гости се намира в уединено кътче в края на улицата, пред която се открива неповторима гледка към преминаващата наблизо река и неописуемите хълмистите образования.
Близкото му отстояние от забързаният живот в град София, само на 33 километра го прави подходящо място за релаксиращ отдих със семейство и приятели.
Къща за гости ВиП предлага 5 двойни стай всяка от които със стандартно оборудване:
- Спалня, гардероб, нощни шкафчета
- 26″ LCD Телевизор със сателитна ТВ към 4 оператора
- Кабелен и Wi-Fi интернет
- Централна климатизация и отопление
Къща за гости ВиП предлага 1 апартамент със стандартно оборудване:
- Спалня, гардероб, нощни шкафчета
- 55″ LCD Телевизор със сателитна ТВ към 4 оператора
- Кабелен и Wi-Fi интернет
- Централна климатизация и отопление
- Самостоятелен санитарен възел
- TurboJet вана (джакузи)
- Кухненски бокс с хладилник
- Просторна тераса

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости ВиП


Удобства на
Къща за гости ВиП

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.