Къща за гости Боровец село Шипково

обл. Троян, Троян

Отоплението е локално парно, поддържано от стопаните. Максималният капацитет е 22 човека разпределени в 8 стаи: 4 стаи с по 2 легла, 2 стаи с по 2+1 легла, 2 стаи с по 2+2 легла. Всяка стая е с телевизор с кабелна ТВ, хладилник. На територията на целия обект има безжичен интернет.

Вилата има обширна, оборудвана трапезария с камина подходяща за събирания по различни поводи с достатъчно място за празнуване. Непосредствено до вилата няма съседи, с които да се съобразявате за вашите шумни тържества. Тук може да приготвите вашето барбекю наслаждавайки се на спокойствието на реката минаваща точно до вилата.

В къта до реката може да изпиете вашето кафе или аперитив, докато децата Ви си играят там.

В двора на вилата има 500кв.м. тревна площ – идеално поддържана. Тук може да направите своя плаж, да поиграете необезпокоявани. През летния сезон може да се възползвате от минералните бани и басейн, които са само на 200м. от вилата.

На 100м. от вилата има целогодишно работещ басейн и ресторант.

През зимния сезон може да карате ски и практикувате и други зимни спортове на Беклемето – на 20км. от вила „БОРОВЕЦ”.

Къщата се отдава както на индивидуални туристи, така и на групи.

Приемаме гости с домашни любимци.

Цени за възрастен от 20лв. до 25лв. на човек за ден, в зависимост от вида стая
За деца – отстъпки.
 
За повече информация, моля изпратете запитване или се обадете на
посочените телефони.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Боровец село Шипково


Удобства на
Къща за гости Боровец село Шипково

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.