Къща за гости Бела

обл. Ловеч, с. Хлевене

Къща за гости „Бела” е разположена в централната част на село Хлевене – приветливо, спокойно селце, съчетаващо в себе си красотата на планината.

Вдишайте дълбоко чистия планински въздух, чуйте чуруликането на птичките рано сутрин, усетете прясно окосената морава, запалете барбекюто, отпийте глътка ракия... какво му трябва още на човек?

За нас ще е удоволствие да Ви посрещнем и да се погрижим за вашата почивка.

За Къщата

Представете си следната картина:
Рано сутрин е, събужда ви кукуригането на петел. От далечината се долавя лая на куче. А от небесата се извисяват сладкопойните звуци на ято птици.

Ставаш от удобното легло, протягаш се и отваряш мързеливо прозореца. В близост се вие малка рекичка а на хоризонта се открива гледка радваща окото – пъстро зелената гора поклащаща се от приятния топъл ветрец, или (ако сте попаднали в друг сезон при нас) нежно разстилащата се бяла пелерина натрупана от мекия сняг.

Не чуваш шум от автомобили. Не те дразни сутрешното задръстване и вдишваш с пълна сила чистия въздух.

Ние Ви предлагаме уют и топлина в 140 годишна къща с неповторим панорамен изглед в село Хлевене.

Селото е на 7 км. от гр.Ловеч и на 150км. от гр. София тихо и спокойно.

Семейни, приятелски, интимни срещи и събесeдвания.

Къща Бела 1 предлага: дневна с огнище, оборудван кухненски бокс, WC, 2 спални с по 2 легла, ТВ, Интернет, локално парно, барбекю.

В същия двор се намира и къща Бела 2, която разполага с 2 уютни стаи – стая със спалня / студио/ и стая с 2 единични легла с отделни wc.

Забавления

Пикник и кратки лъчеви туристически маршрути до околните забележителности:
– Крепост Хисаря в гр.Ловеч
– Покрит мост на Колю Фичето
– Етногравският музей във Вароша
– Зоопарк в гр.Ловеч
– Троянският манастир
– Пещери и др.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Бела


Удобства на
Къща за гости Бела

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.