Къща за гости АСлавови

обл. Бургас, гр. Созопол

Къща за гости АСлавови се намира на спокойна уличка в най-новата част на Созопол. От нея се разкрива чудесен изглед към яхтеното пристанище, Старинния град и целия Бургаски залив.
Модерната сграда предлага на своите гости, комфорт, удобство и приятна атмосфера. Посреща гости от 01 юни до 15 септември всяка година.
На разположение са просторни двойни стаи и студия с функционално съвременно обзавеждане. Те включват: безплатна Wi-Fi връзка, телевизор с кабелна телевизия, климатик, самостоятелна баня, широки тераси, кът за хранене и кухненски бокс с хладилник, кана за топла вода, микровълнова печка и кафе-машина. Предоставяме на нашите гости почивка в спокойна и уютна атмосфера, а качеството на обслужване и вниманието към Вас е гарантирано.
Настаняване: от 14ч. до 24 часа
Освобождаване: от 7 ч. до 11 часа
Резервацията се счита за потвърдена след превод на две нощувки по банков път.
В къщата деца до 6 години се настаняват безплатно.
В къща за гости АСлавови не се допускат домашни любимци.

Цени на човек за нощувка - от 30 до 35 лева.

ПОДАРЕТЕ СИ ПОЧИВКАТА, КОЯТО ЗАСЛУЖАВАТЕ.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости АСлавови


Удобства на
Къща за гости АСлавови

интернет
сешоар
кабелна тв
кафе машина
климатик
телевизор
кухненски бокс
хладилник
ютия

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.