Къща Деспина Костадинова

обл. Бургас, гр. Приморско

Къща Деспина Костадинова в град Приморско разполага с леглова база от 5 места.
Къщата се намира на 3 минути от плажа и на 5 минути от центъра в старата част на Приморско. Част от стаите са с гледка към морето, а другата част гледат към улицата. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел и разполага с телевизор, кабелна телевизия, безжичен интернет, хладилник, климатик, малка и голяма хавлия, сешоар и тераса.
На разположение на гостите се предлага кът за отдих на двора със, хладилник, телевизор и маса. Разполага с двойни и тройни стаи.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща Деспина Костадинова


Удобства на
Къща Деспина Костадинова

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.