Къща Българка - къмпинг Арапя

обл. Бургас, къмпинг Арапя

Къща Българка се намира в едно райско кътче, само на 30 метра от морския бряг. Удобна и красива къща с прекрасно разположение към един от най-незабравимите и романтичните заливи на южното ни Черноморие - Арапя.

Наред с отличните си два плажа (малък и голям), къмпингът предлага и много добри условия за водни спортове: уиндсърф училище, водолазен център, риболов

В местността има множество заведения за хранене, пицария, хранителни магазинчета и павилиончета за бърза закуска.

В близост до Арапя се намира и природен парк Странджа, както и реките Велека, Резовска и Ропотамо.

Къмпингът е на около 2 км от центъра на град Царево и на 2-3 км от град Лозенец.

Къща Българка разполага с 6 стаи – 1 двойна, 4 тройни и 2 четворни. Всички стаи са с тераси с гледка към морето и плажа и са оборудвани с телевизор, хладилник и климатик.

За вашия комфорт е на разположение и изградената с много любов барбекю-градина в двора на къщата с телевизия и Wi-Fi интернет и осигурено паркомясто за всяка стая.

Желаем ви незабравими моменти изпълнени с приятни емоции в къща Българка !

/ 0886 434 263 - Поли / 0885 436 312 - Валя /

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща Българка - къмпинг Арапя


Удобства на
Къща Българка - къмпинг Арапя

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.