КОМПЛЕКС ДЮЛГЕРИТЕ

обл. София, гр. Копривщица

Дюлгерите е новопостроен комплекс, разположен в централната част на град Копривщица (над Общината).

КОМПЛЕКС ДЮЛГЕРИТЕ безспорно се откроява и запомня сред множеството предложения за релакс и почивка в региона. Уникалният му облик се определя от факта, че той съчетава съвременни удобства и комфорт в интериора, традиционната архитектура и възрожденски романтизъм с модерни функционални решения.

Комплексът е съставен от 3 еднотипни къщи, ситуирани в общ двор с площ 1000 кв.м. Къщите могат да бъдат наети едновременно или индивидуално, според нуждите и желанията на гостите. Всяка къща разполага със самостоятелно парно отопление с локален котел.

Специален екип се грижи за чистотата и удобствата на гостите, по време на целия им престой.

Къща Първи етаж: дневен тракт – модерно и абсолютно оборудвана кухня, хол с мека мебел, плазмен телевизор, DVD систематрапезария, тоалетна, оборудвано перално помещение.

Втори етаж: три двойни стаи, плазмен телевизор, всяка със самостоятелен санитарен възел.

ОБЗАВЕЖДАНЕ

Кухня
Кухнята на всяка къща е оборудвана с модерни електроуреди. На разположение на гостите са хладилник, модерна фурна с керамичен плот, съдомиялна, ширм, кафемашина, микровълнова фурна. Кухнята е оборудвана с разнообразна посуда и всички необходими прибори.

Трапезария
Трапезарията на всяка къща е разположена непосредствено до кухнята и включва голяма маса за 8 души и съответния брой столове. Кухнята и трапезарията са на по високониво спрямо хола. Непосредствено до трапезарията е монтирана камина.

Хол

Холът на всяка къща е обзаведен с мека мебел – два двойни дивана и фотйол. На разположение на гостите е голям плазмен телевизор, сателитна система, DVD плеър, радио. На нивото на хола е разположена камина.

Голяма двойна стая

Във всяка от къщите има по една голяма двойна стая с просторна тераса и прекрасен изглед към възрожденска Копривщица и планината. На разположение на гостите са спалня, малък кът, плазмен телевизор, гардероб, просторна баня с вана и тоалетна.

Двойна стая с тераса

Двойните стаи са обзаведени с две единични легла или спалня. Във всяка къща има една с двойна стая с тераса. На разположение на гостите са спалня, малък кът, плазмен телевизор, гардероб, просторна баня с вана и тоалетна.

Двойна стая без тераса

Двойните стаи са обзаведени с две единични легла или спалня. Във всяка къща има една с двойна стая без тераса. На разположение на гостите са спалня, малък кът, плазмен телевизор, гардероб, просторна баня с душ кабина и тоалетна.

РЕЗЕРВАЦИИ


АКТУАЛНИ ЦЕНИ СЕЗОН - ЕСЕН-ЗИМА
1. Цена на двойна стая - 60 лв.
1.1. Цена на двойна стая за единично ползване - 40 лв.
1.2. Цена на цяла къща - 180 лв.
1.3. Цена за допълнително легло - 15 лв. за деца над 7 години
Деца до 7 години се настаняват безплатно!

Цените не важат за празнични дни!

Ако резервирате си гарантирате!!!

Закуската се доплаща допълнително - 5 лв. на човек

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
КОМПЛЕКС ДЮЛГЕРИТЕ


Удобства на
КОМПЛЕКС ДЮЛГЕРИТЕ

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.