Комплекс Две Стехи

обл. Ловеч, с. Голец

Kомплекс "Две Стехи" се намира в село Голец, не далеко от град Ловеч. Комплексът разполага с четири 150 годишни реновирани къщи за гости с красиви гледки и интересна градина, през която преминава река.

Две от къщите са долу край реката - къща „Кокиче“ и къща „Орех край реката“ и две - "Панорамни къщи", разположени на хълма, от където се откриват фантастични гледки.

Комплексът разполага със спа (сауна и парна баня), барбекюта (външни 2 бр.), две механи, галерия, библиотека, WiFi, градина, река, кътове за релакс, камини и т.н. В близост до комплекса има интересна пещера – водопад, приятна разходка край реката ще ви отведе там за около 20 мин.

В селото има и два язовира за любителите на риболова Всички апартаменти в къщите са обзаведени индивидуално и всеки един от тях има свой характер. Не далеч от Голец има много интересни исторически и природни забележителности – град Ловеч, Троян, Етъра, Гложенския и Троянския манастир, както и изключително много пещери и водопади като например "Съевата дупка", "Деветашката пещера", "Крушунските водопади" и много други интересни за посещение места. Гостите могат сами да приготвят своите специалитети, а ако предпочитат да се отдадат изцяло на почивката имаме сключен договор с местните ресторанти, които доставят храната по поръчка.

Комплексът включва:
- Апартамент Кокиче
- Апартамент Малина
- Апартамент Къпина
- Апартамент Лавандула
- Апартамент Лале
- Градина
- Барбекюта
- Механа край реката
- Механи на Панорамните къщи
- СПА / Сауна

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Комплекс Две Стехи


Удобства на
Комплекс Две Стехи

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.