Квартира Виламаре

обл. Бургас, гр. Черноморец

Квартира Виламаре, Черноморец разполага с леглова база от 6 места.

Ценови диапазон - от 1 юли - 24 юли - 50 лв., от 25 юли - 25 август -70 лв., от 25 август - 25 семптември - 50 лв.

Виламаре е сравнително нов хотел, разполагащ с добре оборудвани стаи за летуване.

Местонахождението му е между Черноморец и Соозопол, на гърба на къмпинг Градина.

Апартаментите са със големи спални с разтегателен диван, удобни за всякакви възрасти почиващи. Имат обособен кухненски кът и отделни санитарни възли за всеки апартамент.

В непосредствена близост е плажът /на 50 метра от хотела/. В района има доста заведения за бързо хранене, пицарии, ресторанти, барове, хранителни магазини и зелечукова градина.

Само за 5 минути с кола сте до Созопол, Черноморец, местността Аркутино, места където можете да се забавлявате.


В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Квартира Виламаре


Удобства на
Квартира Виламаре

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.