ЕКО СПА Вилен комплекс Орловец

обл. Пазарджик, к.к. Цигов Чарк

Еко спа вилен комплекс „Орловецъ“ се намира в Родопите на около 1700 м. надморска височина в местност Къртъла, община град Батак и на 12 км. по пътя за гр. Доспат.

Предлагаме настаняване в:
- 1-ви етаж: Самостоятелна механа с пещ и кухня с парти зона с тв, интернет, аудио уредба, плейстейшън, пералня, санитарен възел (баня с тоалетна) и други удобства.Има още и удобства за спане до 4 човека.
- 2-ри етаж: Старинна хотелска част – 5 двойни стаи с 2 бани и 2 тоалетни и голяма трапезария
- Кафе ресторант с традиционно българско меню включващо свежи салати, супи, гарнитури и страхотна скара
- Външна част – на разположение са детски кът с люлки и катерушки, паркинг, зона за барбекю, релакс зона с хамак, под вековни дървета, както и зона с автентични градински мебели, подходяща за кафе и свободно време.

Приказните къщички тип бунгало:

В уникалната обстановка на приказните бунгала ще се насладите на гарантиран уют със собствена релакс зона и BBQ.

Къщичките разполагат с голямо двойно легло и едно единичко, както и масичка със столове.

Разполагаме с 5 бунгала от по 2 (може и 3) места.

За любителите на историческия културен туризъм, (на 10км) в гр. Батак се намират музеите Старата църква „Св. Неделя“, „Шаровата къща“, Етнографския и Исторически музеи, както и други забележителности, паметници и мономенти.

Пещера „Снежанка“ е на 20 км по посока гр. Пещера, а над града е крепостта „Перистера“.

Съвсем на близо са язовирите „Батак“, „Тошков Чарк“, „Малък Беглик“, „Голям Беглик“, „Широка Поляна“, „Дженевра и „Доспат“, подходящи за лов, риболов, туризъм, барбекю, изглед или пък незабравими снимки от райските кътчета на природата в района.

По изследване на БАН /България/ и НАСА /САЩ/ се намираме в една от най-екологичните зони на планетата.

Цени:

Единична стая за 1 човек - 30 лв;
Двойна стая - 55 лв;
За 10 човека - 250 лв;
за 13 човека - 310 лв;
за 14 човека - 330 лв.
Къщичка- бунгало – 25лв на човек
ЕКО Спа : 10лв. за ден

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
ЕКО СПА Вилен комплекс Орловец


Удобства на
ЕКО СПА Вилен комплекс Орловец

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.