Къща за гости "Вила Юстина" се намира в китното Родопско село Устина, на 26 км от Пловдив. Къщата разполага с 3 двойни стаи със самостоятелен санитарен възел, обща трапезария с отделен санитарен възел, оборудван кухненски бокс, голяма градина с райграс и барбекю и 2 големи маси.
Безплатния Wi-Fi и сателитна телевизия ще вкарат удобство по време на престоя Ви. Заредената хладилна витрина с вина на Винарска изба "Вила Юстина" ще улесни Вашият избор на вино за основното Ви меню.
По време на престоя можете да се възползвате от културно-историческото богатство на региона- Еко Пътека "Параклис Св. Георги", Червената Църква, необлагороден Стар Римски Трансконтинентален Път. Любителите на спортния риболов могат да практикуват своето хоби в рибарник и животновъдно стопанство "Вила Юстина", на 5 км от къщата. Ценителите на качествени вина могат да посетят Винарска изба "Вила Юстина" и да организират своя винен тур.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Вила Юстина


Удобства на
Вила Юстина

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.