Вила Родопи Дриймс - село Грамаде

обл. Смолян, село Грамаде

Къщата се намира в прекрасното село Грамаде на 5км от гр.Рудозем, свито в красивите гледки на Родопа планина!

Мястото е уникално със своето спокойствие и хармония, които ви носят чувство на добродетел и благородство и всичко това е създадено от природата и приветливите и добри хора, които живеят там!

Вилите са обурудвани с всичко необходимо за един удобен и уютен престой.

Кухня с посуда уреди, всяка вила си има барбекю, тераса и големи панорамни прозорци за да може да се насладите пълноценно на прекрасната гледка .

Спалните са големи с комфортни матраци.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Вила Родопи Дриймс - село Грамаде


Удобства на
Вила Родопи Дриймс - село Грамаде

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.