Вила Кехайови - Еко ферма Кехайови

обл. Смолян, гр. Девин

Скъпи гости, през зимния период Еко ферма Кехайови ще бъде затворена за посетители, очакваме Ви отново през март!

 

Вила Кехайови - Еко ферма Кехайови се намира на тихо, спокойно и изолирано място с величествен изглед към родопските върхове, предразполага към отдих и възможност да преодолеете стреса.

Вилата може да се наема за едно или повече денонощия. Тя е в околността на гр.Девин и е добро място за романтични вечери и семейна почивка Вилата се намира в семейна еко-ферма в която се отглеждат овце, кози, крави, коне. Ако имате желание домакините могат да ви научат как се прави сирене, Да опитате да дойте.

Сами да си приготвите чеверме.

Вилата разполага с: 1 спалня - 1+1 места, 1 апартамент – 6 места, 1 стая – 4 места, 1 стая – 3 места.
Цена на вилата през летния сезон - 200лв
Цена на вилата през зимния сезон - 250лв
Цена на човек - 15лв

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Вила Кехайови - Еко ферма Кехайови


Удобства на
Вила Кехайови - Еко ферма Кехайови

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.