Хотел Вероника

обл. Смолян, гр. Девин

За удобството на нашите гости в хотела има Лоби-бар с виенски салон и ресторант. В ресторанта може да се насладите на атмосферата на автентичния родопски край и да опитате характерни за района специалитети. При предварителна заявка може да се осигури програма от родопски гайдари и солисти.

В Хотел Вероника има 10 двойни стаи и един апартамент.

Цените са:
- Единична стая - 30.00 лв. с включена закуска
- Двойна стая - 50.00 лв. с включена закуска
- Апартамент - 75.00 лв. с включена закуска

Телефони:
Тел./факс: +359 3041 3665
GSM: +359 894 407 346
+359 896 828 292
+359 888 000 845

Ресторант: +359 893 340 105

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Вероника


Удобства на
Хотел Вероника

гараж
паркинг
плащане с карта
дом. любимци
интернет
сешоар
кабелна тв
кафе машина
телевизор
лятна градина
ютия

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.