Вила "Ашковата къща" се намира във високопланинското курортно селище Говедарци, общ. Самоков на 1200 м. надморска височина. Разстоянието от гр. София е 60 км. по поречието на река Искър в непосредствена близост до курортите Боровец (5 км.) и Малъовица (13 км).

Оборудвана е с модерна кухня, отоплителна система, камина, 500 кв.м. двор, 2 паркоместа. Къщата разполага с 5 стаи и 1 апартамент, 3 бани, 100 кв.м. трапезария подходяща за групови събирания.

Независимо дали търсите незабравима ски ваканция, спокойна почивка със семейството, фирмен тим билдинг вилата е в състояние да Ви осигури незабравими мигове високо в планината.

Природата през лятото и зимата е невероятно красива с многобройни възможности за ски, риболов и туризъм. За любителите на зимните спортове има ски писта в самото село на 3км., изходен пункт е за много пешеходни маршрути до Рилските езера.

Къщата вече разполага и с миялна машина.

Правят се промоции за делнични дни.
- 2 делнични нощувки за 225 лв. вместо за 300 лв.
- 3 делнични нощувки на цената на 2 за 300 лв. вместо 450 лв.
- 4 делнични дни само за 300 лв. (вместо 600 лв. )
- 5 делнични дни само за 300 лв. (вместо 750 лв. )
- weekend - промоция Петък + Събота за 495 лв. + подарък неделя вечер (вместо за 550 лв.)

Всеки weekend пакет включва безплатна неделя вечер.

Пакет Великден:
В периода 29/30.04 - 1/2.05 - 4 нощувки на цена от 850 лв.

Пакет Гергьовден - 6/7/8.05 - 3 нощувки на цена от 650 лв.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Ашковата къща


Удобства на
Ашковата къща

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.