Хижа Стоте бора

обл. Сливен, с. Баня

Хижа Стоте бора е разположена във вилната зона на с. Баня, Новозагорско. Само на 300 метра от нея се намира известният минерален извор на селото, чиято лековита вода благоприятства проблеми на опорно-двигателния апарат. Лесно достъпна по всяко време на годината, тази хижа до с. Баня, Новозагорско е отличен избор за почивка на тишина, спокойствие и свеж въздух близо до природата. Та представлява двуетажна постройка, която съчетава камък и естествено дърво. Противно на повечето хижи, тази има уюта и излъчването на семеен хотел. Капацитетът й е 14 места, разпределени в 2 двойни и 2 тройни стаи със самостоятелни бани, както и 1 стая за четирима с обща баня. Гостите на Хижа Стоте бора до с. Баня, Новозагорско имат на свое разположение напълно оборудвана кухня, където сами могат да приготвят ястия по своя вкус. За пълно удобство хижата разполага с уютен битов ресторант и дневен бар, както и лятна градина с красив детски кът. Добър изходен пункт за риболов и отдих на язовир Жребчево

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хижа Стоте бора


Удобства на
Хижа Стоте бора

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.