Туристически комплекс Амфора

обл. Варна, гр. Бяла

Къщата се състои от:
Леглова база
Кафе бар
Паркинг /ограден/ - безплатен
Барбекю /лятна кухня/

За студените месеци на годината къщата разполага с парно отопление, което дава възможност за целогодишното му ползване. Гр. Бяла се намира в екологично чист район. Гр. Варна отстои на 50 км. на север, Слънчев бряг и гр. Несебър – на 40 км. на юг. Къщата е ново строителство. Намира се на 150 м от морето.

Къщата има възможност за осигуряване на транспорт при посрещане и изпращане на гостите си от гр. Варна и гр. Бургас и при частни посещения на забележителност в страната по време на престоя им. Част от къщата са кафе-бар, собствен паркинг /безплатен/, барбекю /лятна кухня/

Леглова база
стаи с по две единични легла
стаи с по две единични легла и едно легло персон и половина
стаи с по три единични легла
стаи с по едно единично легло и едно персон и половина
стаи с кухня – бокс, две единични легла и едно легло персон и половина
стаи с легло спалня

Стаите са със самостоятелни санитарни възли и климатици. Във всяка една от тях има хладилник и телевизори (с кабелна телевизия). Цените за пребиваване са в зависимост от стаята, която се ползва. Договаряне.

За по-продължително ползване на отделни стаи, апартаменти или изцяло на наличната леглова база са възможни сериозни отстъпки в цените.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Туристически комплекс Амфора


Удобства на
Туристически комплекс Амфора

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.