Къща за гости "ИРИС" се състои от две еднакви самостоятелни части с общ вход. Всяка част рзполага с по 3 самостоятелни спални, голям хол-трапезария с камина, обособен кухненски бокс.
Две еднакви самостоятелни части с общ вход. Всяка част разполага с по 3 самостоятелни спални, голям хол-трапезария, обособен кухненски бокс и локално парно. Централната част на хола - трапезария е заета от маси за хранене, а в единия край е оформен кът за сядане.
Просторните спални са с двойно легло, с възможност за поставяне на допълнително легло, със собствен санитарен възел, телевизор със сателитни програми и излаз към хола.
Уют създава голямата камина със старинно огнище, оборудвано със скара за печене и шишове за грил.
Третата самостоятелна къща разполага с три спални (2 двойки и 1 четворка), два санитарни възела, хол и трапезария с бокс.
Кухненската част е оборудвана с мивка, печка, хладилник, бар плот и всички необходими съдове, чаши и пособия за приготвяне и сервиране на храна.
За комфорта на гостите допринасят телевизор, DVD, CD-стереоуредба, маса за шах, достъп до Интернет.
Къщата разполага със собствен басейн, с допълнителен детски сектор.
В двора има покритото барбекю на площ 60 кв.м.
Оформено е със старовремска пещ, иззидан грил, дървени маси и пейки за сядане.
За гостите са предвидени паркоместа и помещение за спорт и фитнес, както и цветен детски кът.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Ирис


Удобства на
Къща за гости Ирис

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.