Вила Пепина - Семеен хотел

обл. Бургас, гр. Обзор

Семеен хотел Вила Пепина, Обзор разполага с леглова база от 32 места.
Ценови диапазон: 15 лв. - 25 лв. на легло при наемане на цяло помещение.
Вилата се намира на 50 метра от морето и 50 метра от центъра на града. Разполага с озеленен двор и кътове за почивка. Във всяка стая има хладилник, кабелна телевизия, интернет връзка, климатик, балкон и санитарен възел. Във вилата има лятна кухня и две допълнителни кухни на всеки етаж по една. В някой стаи има възможност за допълнително легло при нужда. Пред вилата има паркинг.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Вила Пепина - Семеен хотел


Удобства на
Вила Пепина - Семеен хотел

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.