×

Етнографски Комплекс

Етнографски комплекс „Чифлика“ се намира в полите на природен резерват „Странджа“, на 5 км. от плажа на ММЦ-Приморско. Районът е екологично чист и изолиран напълно от мръсотията, задръстванията и шума на големите курорти като същевременно е благоприятен за всякакъв вид туризъм:
За любителите на слънцето и морето, най-големият и красив плаж по Южното Черноморие е само на 6 минути път с автомобил.

Ако обичате природата – в близост до етнографски комплекс „Чифлика“ се намират основните туристически маршрути в „Странджа“. За вас комплексът е приготвил и още една изненада – собствена мини-зоологическа градина, където можете да видите уникални за нашата фауна птици.

Освен това един от най-големите резервати в България, „Ропотамо“, е разположен само на 15 км. от комплекса като в него се срещат повече от 80% от всички растителни и животински видове, характерни за България.
Може би най – хубавото на местоположението на комплекса остава обаче неговата изолираност от градовете и курортите. Това ви гарантира една незабравима почивка на тишина и спокойствие и веднъж посетили „Чифлика“, сме сигурни, че ще го направите отново.

Етнографски комплекс „Чифлика“ е построен през 2005 година и от тогава се радва на голяма посещаемост през лятото и зимата. Комплексът се състои от хотелска част с вътрешна механа, външен ресторант, занаятчийски и етнографски кът, мини зоологическа градина, както и просторен, красиво аранжиран двор.
Хотелската част разполага с 9 двойни стаи, 2 тройни и 1 апартамент. Всяка от стаите има телевизор, минибар, локално отопление и разбира се – неописуемата гледка към Странджа планина.

Ако искате да преживеете нещо различно, да станете свидетели на уникална фолклорна програма, да танцувате и да се забавлявате както никога до сега, да опитате традиционната българска кухня, приготвена и поднесена по един оригинален начин – моля заповядайте при нас!

Цена на човек 25лв

Още оферти

Подробно