Частни квартири Златка

обл. Бургас, гр. Созопол

КВАРТИРИ - АПАРТАМЕНТИ ЗЛАТКА

„Частни Квартири Златка“ предлага стаи, студиа с кухненски бокс и апартаменти с кухни.
Къщата се намира в центъра на Новия град, в близост до площад „Черно море“, ул. „Ропотамо“ 1А.
От терасите на стаите гледката е към площада.
Плаж "Хармани" е на 120 м., а до Централния плаж около 60м.
Стаите са просторни, светли, всички мебели са нови и удобни. Обзаведени с всичко необходимо за приятна почивка. Към всяка стая има голяма тераса.
В близост до къщата са автобусната спирка,банки, магазини, закусвални, кафенета, ресторанти, поща.

Правила и условия на Частни Квартири Златка

Настаняване: след 14:00 часа
Напускане: до 11:00 часа
Обаждания за резервации: от 8:00 до 22:00 часа

Капарото е в размер на две нощувки

За 10 нощувки престои – 1 нощувка бонус ( + 1 нощувка)
Деца с родители се приемат. Домашни любимци не се приемат. За хора с увреждания нямаме подходящи условия

Къщата е с два входа.

Във вход 1А има следните стаи:

  • Студио 1 е за 3-ма (може и за 2-ма на по-ниска цена) със самостоятелен санитарен възел, спалня с два матрака и допълнително легло с матрак за трети човек, гардероб, телевизор, маса със столове, обособен кухненски кът ( печка, хладилник, мивка, шкафове, всички съдове необходими за готвене и хранене, ел. кана), климатик, интернет/ Wifi, масичка за гладене и ютия; голяма тереса с маса и столове, сушилник.
  • Стая със самостоятелен санитарен възел, спалня с цял матрак, допълнително легло с матрак за трети човек, фотьол, диван, гардероб, телевизор, климатик, интернет/Wifi, хладилник, маса със столове, ел. кана, масичка за гладене и ютия; голяма тереса с маса и столове, сушилник.
  • Апартамент с 2 стаи без кухня: в едната стая има спалня с цял матрак, диван (евентуално за допълнително легло), гардероб, телевизор, климатик, интернет/ Wifi, маса със столове; голяма тереса с маса и столове, сушилник; в другата стая има спалня, гардероб, телевизор, климатик, интернет/Wifi; малка тереса, сушилник; в коридора има хладилник, ел. кана, масичка за гладене и ютия; самостоятелен санитарен възел за тези две стаи.

Във вход 1 има 2 апартаментa и студио.

  • Студиото е за 3-ма (може и за 2-ма на по-ниска цена) оборудвано с кухня, самостоятелен санитарен възел. Има спалня с два матрака и допълнително легло с матрак за трети човек, гардероб, телевизор, климатик, интернет/Wifi, масичка за гладене и ютия; в кухненската част има хладилник, мивка, шкафове, всички съдове необходими за готвене и хранене, микровълнова фурна, котлон, маса за хранене с диван и столове; тераса, сушилник.

  • Апартамент 1: се състои от три отделни стаи, кухня и самостоятелен санитарен възел. Едната стая е хол има диван, фотьол и едно легло с матрак, гардероб, телевизор, климатик, интернет/Wifi. Другата стая е спалня с цял матрак, гардероб, телевизор, климатик. Третата стая е със спалня цял матрак, гардероб, масичка, телевизор, климатик, интернет/Wifi. В коридора има масичка за гладене и ютия, огледало. В кухнята има мивка, шкафове, хладилник, печка и всички съдове за готвене и хранене, маса със столове; голяма тереса със маса и столове, като имат гледка към вътрешен двор. В апартамента се влиза през хола и затова е удобен за семейство.

  • Апартамент 2: се състои от две отделни стаи, кухня и самостоятелен санитарен възел. Едната стая е със спалня, диван, секция, телевизор, гардероб, климатик, интернет/Wifi. Другата стая е спалня с цял матрак, гардероб, телевизор, климатик. В коридора има масичка за гладене и ютия, тоалетка, огледало; В кухнята има мивка, шкафове, хладилник, котлон, микровълнова печка и всички съдове за готвене и хранене, маса със столове; голяма тереса със маса и столове, като имат гледка към улицата и в далечината се вижда и морето.

ЦЕНОВА ЛИСТА
ceni

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Частни квартири Златка


Удобства на
Частни квартири Златка

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.