Семеен Хотел „РИНГ” е разположен на брега на язовир „Огоста”, предлагайки спокойствието, чистият въздух и красотата на естествената природа, въпреки, че хотелът е разположен само на 2000 метра от административния център на град Монтана. От хотела се разкрива изключителна панорама, над водите на язовир „Огоста” се вижда целият северозападен дял на Стара планина, върховете Ком, Копрен, Миджур и Врачанският балкан. На по–малко от един час път се намират природните феномени Белоградчишки скали, пещерите Магура и Леденика. Хотелът разполага с ресторант, панорамен бар и фитнес център. Предлагаме безплатен жичен и безжичен Интернет на територията на комплекса. Хората с увреждания имат изграден достъп до ресторанта, бара, хотелската част и разполагат със специализирани тоалетни.

Рецепция
Семеен Хотел „РИНГ” предлага целогодишно условия за почивка и делови срещи, рецепцията работи 24 часа в денонощието, разплащането може да се извършва с дебитни и кредитни карти. Персонала на рецепцията говори Английски език.

Стаи
Семеен Хотел „РИНГ” разполага с девет луксозни стаи с балкон с изглед към Стара планина и водите на язовир „Огоста”. Оборудването и размерите на стаите отговаря на най-високите стандарти в Европа и включва климатична инсталация, мини бар, рум сървиз, телефон, кабелна телевизия, безплатен кабелен и wireless Интернет, пране и гладене по заявка.

Луксозни апартаменти
Семеен Хотел „РИНГ” разполага с три луксозни апартамента, включващи спалня, дневна и балкон с изглед към Стара планина и водите на язовир „Огоста”, 60 квадратни метра площ всеки. Оборудването отговаря на най-високите стандарти в Европа и включва климатична инсталация, мини бар, рум сървиз, телефон, безплатен кабелен и wireless Интернет, кабелна телевизия – два телевизора, пране и гладене по заявка.

Президентски апартаменти
Разположен самостоятелно на последния етаж на хотела, от двата му балкона се разкрива изключителна панорама, 90 квадратни метра площ и собствен луксозен кухненски бокс. Оборудването отговаря на най-високите стандарти в Европа и включва климатична инсталация, мини бар, рум сървиз, телефон, безплатен кабелен и wireless Интернет, кабелна телевизия – два телевизора, вана, пране и гладене по заявка.

Фитнес център - спорт
За добрата форма на нашите гости предлагаме зала снабдена със стандартните рум фитнес уреди, сауна и тангенторна вана.
Терена около хотела и брега на язовир „Огоста” предлагат изключително добри възможности за колоездене тип „Cross country”, на разположение безплатно на нашити гости са пет велосипеда висок клас маутин байк и живописно трасе за колоездене.

УСЛУГИ
- Wi-Fi безжичен и кабелен интернет
Навсякъде в сградата на хотел “Ринг” можете да използвате безплатния жичен и безжичен Интернет.
- Cross country колоездене
Терена около хотела и брега на язовир „Огоста” предлагат изключително добри възможности за колоездене тип „ Cross country”, на разположение безплатно на нашити гости са пет велосипеда висок клас маутин байк и живописно трасе за колоездене

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Ринг


Удобства на
Хотел Ринг

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.